Galerie

In deze galerie vindt u diversen kunstwerken in verschillende stijlen. De bekende pop art stijl waar Johan al meer dan 15 jaar bekend mee geworden is. Zie in ‘Pop art’ de prachtige vrolijke, kleurrijke kunstwerken.

Ook heeft de kunstenaar diversen mooie sculpturen gemaakt en zijn deze ook beschikbaar voor u om ze een mooie plaats te geven. Zie in ‘Sculpturen’ de kleurrijke beelden.

Johan Huijzer heeft zich in begin 2018 toegelegd op zijn geliefde Contemporary stijl en heeft hiermee een nieuwe ontwikkeling en stempel op zijn kunstenaarschap gelegd. De combinatie van dikke klodders verf en kleur met de kwast en direct vanuit de verftube of verfpot geven een geweldige nieuwe stijl die duidelijk zijn signatuur laat zien. Dit is in een korte periode nu al opgemerkt in de kunstwereld en is de belangstelling lovend.

In ‘Gifts’ ziet u de door kunstenaar uitgebrachte kunst items zoals leuke kunst cadeaus en relatiegeschenken voor bedrijven, instellingen ect. Ook voor particulier zijn er leuke betaalbare kunst cadeaus verkrijgbaar.

Geniet van deze galerie en neem een duik in de wereld van mijn kunstwerken, groet Johan Huijzer

Sluit Menu
Top
0
×
×

Winkelmand